Boomwortels uitfrezen

Soms verstopt de riool omwille van wortels in de rioolbuis. Dan moet men de boomwortels uitfrezen. Wortels uitfrezen is een best delicate klus. Doe daarom een beroep op een specialist zoals Doens & Zonen.

Wortels in rioolbuis als oorzaak van verstopping

Verstopte leidingen zijn bijna altijd te wijten aan vet of vuil in de afvoer. Maar soms gebeurt het dat wortels in de rioolbuis de boosdoener zijn. Boomwortels zoeken immers water op. Een kleine breuk in de buis of leiding kan dan voor de wortels voldoende zijn om de rioolbuis binnen te dringen en ze te verstoppen. Dan moet men de boomwortels uitfrezen.

Boomwortels uitfrezen

Wanneer de boomwortels zich hebben vastgezet in de riolering, is de beste oplossing ze uitfrezen. Bij het uitfrezen van boomwortels gebruiken wij een roterende freeskop in combinatie met hoge druk.

Boomwortels in de rioolbuis betekent mogelijk ook beschadigde leidingen. Na het uitfrezen van de wortels moet de afvoer mogelijk hersteld worden. . Reken daarom steeds op een vakman als Doens & Zonen wanneer u boomwortels wilt laten uitfrezen.

Contacteer daarom de sneldienst van Doens & Zonen. Dankzij de jarenlange ervaring mag u een snelle en efficiënte oplossing verwachten.

Boomwortels uit uw leidingen verwijderen? Contacteer een vakman