Toilet ontkalken

Een WC ontkalken is vaak een intensieve klus. Daarom vertrouwt u beter op de ervaring van een vakman om urinesteen te verwijderen en uw toilet minutieus te ontkalken. Neem contact op met Doens & Zonen voor een vrijblijvende offerte.

Toilet ontkalken? Vertrouw op een vakman

In urine zitten bepaalde zouten die in combinatie met kalk urinesteen vormen, met verstoppingen tot gevolg. Daarom is tijdig uw toilet ontkalken belangrijk voor de goede werking van uw toiletsysteem. Reken steeds op een expert wanneer u uw toilet laat ontkalken.

Urinesteen verwijderen is onaangename gevolgen vermijden

In vele gevallen is het toilet al te zeer verkalkt en moet u urinesteen verwijderen. Reken daarvoor op een vakman als Doens & Zonen om deze klus tot een goed einde te brengen. Zelf urinesteen verwijderen uit uw toilet is geen goed idee. Zo loopt u onnodige risico’s op verdere beschadiging.

Urinesteen uit de afvoerleidingen en de wc verwijderen is werk voor een specialist. Dit gebeurt door middel van een kalkfrees en hogedruk. Zo maakt u uw leidingen weer gezond en hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Vragen over het verwijderen van urinesteen en ontkalken van het toilet? Neem vrijblijvend contact op met Doens & Zonen.

Contacteer onze ontstoppingsdienst voor uw regio

Toilet ontkalken

Toilet ontkalken of Urinesteen verwijderen?

Reken op een vakman!