Leidingen ontstoppen

Kampt u met verstopte leidingen? Leidingen ontstoppen is een karwei die een professionele aanpak vergt. Reken daarom op de jarenlange ervaring van Doens & Zonen voor het ontstoppen van leidingen en neem geen onnodige risico’s.

Vertrouw op ervaring voor het ontstoppen van leidingen

Een leiding ontstoppen is geen doe-het-zelf-klus. Probeert u verstopte leidingen zelf aan te pakken, dan loopt u het risico het probleem erger te maken. Zo loopt het prijskaartje van de te ontstoppen leidingen al snel op. Vermijd daarom problemen en vertrouw op een professional als Doens & Zonen voor de professionele aanpak van uw verstopte leiding.

Oorzaken van verstopte leidingen

Verstopte leidingen kunnen verschillende oorzaken hebben, waar u niet altijd vat op hebt. Wat u vooral niet moet doen is chemische resten of verfresten doorspoelen, of tampons en dergelijke in de wc gooien. Ook frituurolie is een veel voorkomende boosdoener van verstopte leidingen. Er zijn echter ook oorzaken waar u zelf niet veel aan kan doen: scheuren in versleten leidingen of verzakkingen die breuken veroorzaken. Boomwortelgroei kan uw leidingen ook verstoppen: wortels groeien door oude leidingen en zorgen voor een serieuze verstopping.

Verstopte leidingen voorkomen

Verstopte leidingen voorkomen doet u dus vooral door geen van bovenstaande producten door uw afvoer te spoelen. Daarnaast raden we aan om uw leidingen elke maand te reinigen met soda en heet water. Deze onschadelijke combinatie verwijdert een groot deel van de zeep- en etensresten die de leidingen kunnen verstoppen. Een verstopping als gevolg van scheuren of verzakkingen in de leidingen is natuurlijk minder makkelijk te voorkomen. Gebruik best geen chemische ontstopper om verstopte leidingen te ontstoppen. Die maakt het probleem vaak erger omdat de leidingen aangetast worden.

Verstopte leidingen? Reken op Doens & Zonen.

Zit u met verstopte leidingen, maar is het al laat op de avond? Geen probleem! Uw leidingen ontstoppen is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 een kolfje naar de hand van Doens & Zonen. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Snelle service gegarandeerd!

Contacteer onze ontstoppingsdienst voor uw regio

leidingen ontstoppen

Leidingen ontstoppen