Camera inspectie voor een efficiënte ontstopping

Doens en Zonen is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in camera inspectie. Camera inspectie is de manier bij uitstek om uw riolering in kaart te brengen zonder alles open te breken. Met onze professionele inspectie camera’s is het mogelijk om tot diep in uw riolering te kijken. U kan op ons rekenen om de afvoer en leidingen van uw riolering grondig te inspecteren. We staan 24 op 24, 7 dagen op 7 voor u paraat.

Camera inspectie is dikwijls de eerste stap naar een grondige ontstopping. Dankzij camera inspectie achterhalen we de precieze oorzaak van uw verstopping en weten we precies waar we aan toe zijn vooraleer we beginnen. Vanzelfsprekend vermijdt u op deze manier extra onvoorziene kosten.

Eventuele breuken of verzakkingen worden zichtbaar tijdens een camera inspectie. Onze inspectie camera is uitgerust met een zender en sonar en spoort zonder probleem iedere breuk of verzakking op. Met een camera inspectie zijn we dus in staat uw leidingen in kaart te brengen zonder uw volledige vloer open te breken.

De bekwame vakmensen van Doens en Zonen voeren camera inspectie uit in de provincies Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. U kan rekenen op hun jarenlange ervaring voor:

Rioolinspectie heeft voor onze vakmensen al lang geen geheimen meer. Volledig volgens de regels van de kunst voeren ze een camera inspectie uit van uw leidingen, riolering, afvoer of afvoerbuizen. Doens en Zonen, uw expert voor camera inspectie!

Rioolinspectie aan een scherpe prijs

Prijs en kwaliteit zijn even aantrekkelijk bij Doens en Zonen, de camera inspectie specialist voor de provincies Oost- en West-Vlaanderen. Voor camera inspectie van uw riolering krijgt u de scherpste prijs op de markt. Bovendien waken wij steeds over de kwaliteit en service. Daarom krijgt u, indien gewenst, een uitgebreid verslag met foto- en videomateriaal alsook tekst van de camera inspectie. Het verslag op een USB-stick wordt u meteen na de werken overhandigd. Dit kan belangrijk zijn voor uw verzekering.

Heeft u nog vragen voor onze ontstoppingsdienst?

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Doens en Zonen
4.9 Sterren - Gebaseerd op 194 reviews