Ontstoppingsdienst regio Ieper – Poperinge

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare ontstoppingsdienst in Ieper, Poperinge of omstreken? Doens & Zonen is al jaren gespecialiseerd in ontstoppingen van allerhande leidingen en staat van maandag tot zondag, 24 uur op 24 voor u klaar.

Bel 057 20 53 33, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Ieper – Poperinge

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst in Ieper, Poperinge, Diksmuide, Houthulst, Zonnebeke of omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Vertrouw daarom op een vakman als Doens & Zonen als ontstoppingsdienst in Ieper, Poperinge, Diksmuide, Houthulst, Zonnebeke en omstreken.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in regio Ieper – Poperinge snel en efficiënt op te lossen.

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  Aanrader bij vertoppingen! Zeer tevreden over de service. Luistert naar de klant en probeert alles om je te helpen. Persoon die bij ons langskwam zeer vriendelijk, doet zijn job graag en antwoord op vragen. Heel badkamer was verstopt ik denk moest een ander het gedaan hebben mochten we binnen 2dagen nog eens iemand laten komen omdat ze het snel snel zouden doen maar deze niet. Aanrader dus!

  Goran Avatar
  Goran
  10/28/2022

  Andere firma geweest maar niet kunnen oplossen en in plan gelaten en veel geld betaald, doens en zonen gekomen veel minder geld en probleem opgelost 👌💪

  Mario Vandeputte Avatar
  Mario Vandeputte
  10/20/2022

  Bedankt Peter om het probleem hier te lokaliseren en op te lossen. Eerst gebruik gemaakt van plaatselijk bedrijf maar half opgelost omdat probleem niet kon gevonden worden. Dankzij uw deskundigheid bij de oorzaak geraakt en opgelost. Aan te raden zeker ook voor regio Roeselare

  Christof Uyttenhove Avatar
  Christof Uyttenhove
  10/07/2022