Ontstoppingsdienst regio Aalst – Ninove

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare ontstoppingsdienst in Aalst, Ninove, Herzele, Meerbeke, Zottegem of omstreken? Doens & Zonen is al jaren gespecialiseerd in ontstoppingen van allerhande leidingen en staat van maandag tot zondag, 24 uur op 24 voor u klaar.

Bel 053 78 28 10, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Aalst – Ninove

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst in Aalst, Ninove, Denderleeuw, Erpe-Mere, Geraardsbergen, Haaltert, Lede, Herzele, Meerbeke, Zottegem of omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Vertrouw daarom op een vakman als Doens & Zonen als ontstoppingsdienst in Aalst, Ninove, Denderleeuw, Erpe-Mere, Geraardsbergen, Haaltert, Lede, Herzele, Meerbeke, Zottegem en omstreken.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in regio Aalst – Ninove snel en efficiënt op te lossen.

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  Reeds lange tijd hadden wij een toilet buiten dienst wegens versteende kalk in de afvoer. Verschillende ontstoppingsdiensten werden reeds geconsulteerd zonder resultaat. Wij wisten dat er moest gefreesd worden en na zoeken op internet kwamen we bij de firma Doens terecht. Bij telefonisch contact waren deze mensen direct mee waarover het probleem ging. Een afspraak werd vastgelegd. De firma verwittigt een half uur voor aankomst. Met het nodige materiaal kwam alles in orde na 2,5 uur intensief werk. Deze mensen hebben vakkennis en een grote inzet. Tevens beschikken zij over geschikte apperatuur om alles uit te voeren. Top firma !

  Marlene Van Landeghem Avatar
  Marlene Van Landeghem
  8/30/2020

  Vandaag deze mensen bij ons thuis gehad. En een moeilijk ontstoppingsprobleem in no time kunnen oplossen. We zijn hen héél dankbaar, echte vakmannen én goede prijs-kwaliteit. Zeker een eerlijke aanrader!

  Lode Hoste Avatar
  Lode Hoste
  3/30/2021

  Super service! Verstopping aangepakt met diepgaande ervaring en zeer professioneel materiaal. Afspraak stipt nagekomen. Zeker een aanrader...

  Jeanluc Vandemergel Avatar
  Jeanluc Vandemergel
  8/30/2019