Over doens & zonen

Doens & Zonen is een familiebedrijf met 20 jaar ervaring en een goede naam in Oost- en West-Vlaanderen. Die smetteloze reputatie bouwde het op dankzij een stevige focus op kwaliteit en service.

Ontstoppingsbedrijf Doens & Zonen: Voor elk probleem een oplossing

Vader Doens en zijn 2 zonen staan al 20 jaar garant voor een supersnelle service en vlekkeloze aanpak. Het gebruik van professioneel materiaal zoals een inspectiecamera en andere hedendaagse toepassingen maakt dat ontstoppginsbedrijf Doens & Zonen voor elk probleem een oplossing voorzien.

Vlekkeloos werk

Het vergt ervaring om de woning van de klant na het ontstoppen van rioleringen of ontkalken van leidingen schoon achter te laten. Omdat we zorgvuldig en voorzichtig werken, garanderen we altijd een vlekkeloos resultaat. Want wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

Hebt u nog vragen voor onze ontstoppingsdienst?
Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

ontstoppingsdienst camionette

Topservice !Snel en vriendelijk.Een aanrader.

Tealc Vandenabeele Avatar
Tealc Vandenabeele
8/30/2020

Stipt op de afspraak. Geeft duidelijke uitleg. Kent zijn vak. Vriendelijke kerel. Een aanrader!

k vn Avatar
k vn
11/30/2020

Uitstekende service! Snel geholpen, en dit op het afgesproken tijdstip, zonder vertraging. Duidelijke communicatie op voorhand over de prijs, loodgieter laat het je een half uur op voorhand weten dat hij op komst is. Professioneel en kwaliteitsvol werk in no time uitgevoerd. Er bestaan nog echte vakmensen!

Matthias Van Lierde Avatar
Matthias Van Lierde
8/30/2020