google logoDoens en ZonenDoens en Zonen
4.9 sterren - 194 gebruikers

Over ontstoppingsdienst Doens en Zonen

Als u op zoek bent naar een ervaren ontstoppingsdienst met hopen referenties, bent u bij Doens en Zonen aan het juiste adres. De afgelopen 25 jaar groeide onze ontstoppingsdienst uit tot de referentie voor Oost- en West-Vlaanderen.

Ontstoppingsdienst Doens en Zonen is een familiebedrijf dat sinds 1999 actief is en zich hoofdzakelijk bezighoudt met alles wat verstoppingen en allerhande problemen in afvoerleidingen betreft.

Onder impuls van vader Doens en zijn twee zonen, Peter en Dimitri, ontwikkelde ontstoppingsdienst Doens en Zonen zich van een klein familiebedrijf tot de referentie voor allerlei ontstoppingen in Oost- en West-Vlaanderen. Een kwalitatieve service bieden is het streefdoel van onze ontstoppingsdienst.

Om u de best mogelijke service te kunnen bieden, investeerde Doens en Zonen doorheen de jaren in kwalitatieve machines en professioneel materiaal. We kunnen met trots stellen dat we zo goed als alle verstoppingen kunnen ontstoppen, waar die zich ook bevinden.

Na 15 jaar gaven vader en moeder Doens de fakkel door aan hun zonen en schoondochter. Sinds 2015 bouwden ze de zaak verder uit tot wat ze nu is.

Peter nam de verantwoordelijkheid als zaakvoerder op zich, terwijl zijn echtgenote Cindy het administratieve luik voor haar rekening nam. Zowel Peter als Dimitri bedienen persoonlijk de klanten.

Wanneer u beroep doet op onze ontstoppingsdienst, krijgt u dus sowieso iemand over de vloer met minimum 25 jaar ervaring. Alleen zo kunnen we u een goede oplossing en een uitmuntende service garanderen.

Heeft u nog vragen voor onze ontstoppingsdienst?

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Doens en Zonen
4.9 Sterren - Gebaseerd op 194 reviews