Over ontstoppingsdienst Doens & zonen

Als u op zoek bent naar een ervaren ontstoppingsdienst met hopen referenties, bent u bij Doens en zonen aan het juiste adres. De afgelopen 20 jaar groeide onze ontstoppingsdienst uit tot de referentie voor Oost- en West-Vlaanderen.

Ontstoppingsdienst Doens en zonen is een familiebedrijf dat sinds 1999 actief is en zich hoofdzakelijk bezighoudt met alles wat verstoppingen en allerhande problemen in afvoerleidingen betreft.

Onder impuls van vader Doens en zijn twee zonen, Peter en Dimitri, ontwikkelde ontstoppingsdienst Doens en zonen zich van een klein familiebedrijf tot de referentie voor allerlei ontstoppingen in Oost- en West-Vlaanderen. Een kwalitatieve service bieden is het streefdoel van onze ontstoppingsdienst.

Om u de best mogelijke service te kunnen bieden, investeerden we doorheen de jaren in kwalitatieve machines en professioneel materiaal. We kunnen met trots stellen dat we eender welke verstopping – waar die zich ook bevindt – kunnen ontstoppen.

Na 15 jaar gaven vader en moeder Doens de fakkel door aan hun zonen en schoondochter. Sinds 2015 bouwden ze de zaak verder uit tot wat ze nu is.

Peter nam de verantwoordelijkheid als zaakvoerder op zich, terwijl zijn echtgenote Cindy het administratieve luik voor haar rekening nam. Zowel Peter als Dimitri bedienen persoonlijk de klanten.

Wanneer u beroep doet op onze ontstoppingsdienst, krijgt u dus sowieso iemand over de vloer met minimum 20 jaar ervaring. Alleen zo kunnen we u een permanente oplossing garanderen en een uitmuntende service garanderen.

Hebt u nog vragen voor onze ontstoppingsdienst?

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.