Geurhinder uit de riolering

Geurhinder uit de afvoer of afvoerbuizen van het riool is een erg onaangenaam probleem dat u uiteraard liefst zo snel mogelijk laat verhelpen. Aan de hand van rookdetectie achterhalen we de oorzaak van de geurhinder in uw riolering, dag en nacht, 7 op 7.

Geurhinder uit afvoer?

Hebt u last van geurhinder uit de afvoer (of afvoerbuizen) van het riool? Stank in huis is allesbehalve aangenaam en lost u liefst zo snel mogelijk op. Gelukkig kan u de klok rond terecht bij Doens & Zonen. Onze sneldienst garandeert een snelle oplossing!

Oorzaken geurhinder riolering

De meest voorkomende oorzaak van geurhinder uit de afvoer of de riolering is bijvoorbeeld een verstopping van het riool. Via een breuk of een kleine opening in de afvoer of afvoerbuizen kan de geur zich verspreiden. Wij maken gebruik van een professioneel rookdetectie apparaat waarmee we de afvoerbuizen vullen met rook om zo de precieze beschadiging in de afvoer of afvoerbuizen te lokaliseren. Om uw probleem zo efficiënt mogelijk aan te pakken – en zeker te zijn van de oorzaak van de geurhinder in de afvoer van de riolering effectief aangepakt wordt – doet u best een beroep op een ervaren vakman.

 

Geurhinder uit uw riolering?

Contacteer onze ontstoppingsdienst voor uw regio