Bad, douche of lavabo ontstoppen

Laat uw bad, douche of lavabo ontstoppen door Doens en zonen. Onze garantie? Een professionele ontstopping van uw badkamer sanitair. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we ongetwijfeld de referentie voor de provincies Oost- en West-Vlaanderen.

Verstoppingen in het sanitair van uw badkamer zijn enorm vervelend. Loopt uw bad, douche of lavabo niet meer door? Laat het ontstoppen over aan een vakman. Reken op de jarenlange ervaring van Doens en zonen om de verstopping in u bad, douche of lavabo op te lossen.

Verstopt bad, douche of lavabo – de oorzaken

In de meeste gevallen worden verstoppingen in de badkamer veroorzaakt door haar en zeep resten. Bijna altijd zien we dat de verstopping zich vormt in de sifon van uw bad, lavabo of douche.

Verstopt bad, douche of lavabo – de oplossing

Best reinigt u regelmatig de sifons van uw badkamer sanitair. Ga zeker niet zelf aan de slag met een zuignap. Als u de verstopping probeert te verhelpen met een zuignap, loopt u het risico dat het vuil zich verder in de buis vastzet. Als de verstopping zich verder dan de sifon bevindt, heeft u geen andere keuze dan een vakman in te schakelen. Wanneer u kiest voor Doens en zonen, bent u er zeker van dat de ontstopping volledig volgens de regels van de kunst gebeurt.

Laat uw bad, douche of lavabo ontstoppen door een vakman

Als u op zoek bent naar een ervaren vakman om uw bad, douche of lavabo te ontstoppen, bent u bij Doens en zonen steeds aan het juiste adres. Doens en zonen staat bekend als de referentie voor ontstoppingen in Oost- en West-Vlaanderen en dat ondertussen al meer dan 20 jaar.

Zelf proberen uw lavabo te ontstoppen?

Bekijk onze handige doe-het-zelf-tips om de verstopping in uw lavabo op te lossen.

DOE HET ZELF

Hebt u nog vragen over het ontstoppen van uw bad, douche of lavabo?

Contacteer onze ontstoppingsdienst voor uw regio