Verstoppingen in het sanitair van uw badkamer zijn enorm vervelend. Loopt uw bad, douche of lavabo niet meer door? Laat het ontstoppen over aan een vakman. Reken op de jarenlange ervaring van Doens en Zonen om de verstopping in u bad, douche of lavabo op te lossen.

Verstopt bad, douche of lavabo – de oorzaken

In de meeste gevallen worden verstoppingen in de badkamer veroorzaakt door haar- en zeepresten. We zien dat de verstopping zich vormt in de sifon van uw bad, lavabo of douche.

Zelf proberen te ontstoppen?

Bekijk onze handige doe-het-zelf-tips om verstoppingen op te lossen.

  • Gootsteen ontstoppen

  • Lavabo ontstoppen

  • WC ontstoppen

Verstopt bad, douche of lavabo – de oplossing

Best reinigt u regelmatig de sifons van uw badkamer sanitair. Ga zeker niet zelf aan de slag met een zuignap. Als u de verstopping probeert te verhelpen met een zuignap, loopt u het risico dat het vuil zich verder in de buis vastzet. Als de verstopping zich voorbij de sifon bevindt, heeft u geen andere keuze dan een vakman in te schakelen. Wanneer u kiest voor Doens en Zonen, bent u er zeker van dat de ontstopping volledig volgens de regels van de kunst gebeurt.

Laat uw bad, douche of lavabo ontstoppen door een vakman

Als u op zoek bent naar een ervaren vakman om uw bad, douche of lavabo te ontstoppen, bent u bij Doens en Zonen steeds aan het juiste adres. Doens en Zonen staat bekend als de referentie voor ontstoppingen in Oost- en West-Vlaanderen en dat ondertussen al meer dan 20 jaar.

Heeft u nog vragen voor onze ontstoppingsdienst?

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Doens en Zonen
4.9 Sterren - Gebaseerd op 194 reviews