Rookdetectie

Dankzij rookdetectie speuren we de oorzaak van uw geurhinder op zonder te breken. We zetten ons professioneel rookdetectie apparaat in om gaten en scheurtjes in uw riolering op te sporen.

Indien u last heeft van een vieze geur of vervelende rioolvliegjes in huis kan Doens en zonen een rookdetectie test uitvoeren. Met het blote oog is het zo goed als onmogelijk om kleine gaten en scheurtjes op te sporen in uw riolering. Vooraleer we beginnen met de rookdetectie, sluiten we de uitgangen van uw riool volledig af. Ons professioneel rookdetectie apparaat blaast rook door het rioleringsstelsel en legt zo eventuele fouten bloot. Omdat uw riolering volledig afgesloten is, kan de rook enkel nog ontsnappen door gaten en scheurtjes in uw afvoerleidingen.

Onze rookdetectie test brengt alle openingen in het afvoernet waar vieze geurtjes of vliegjes uit kunnen ontsnappen aan het licht. De geur zal hierdoor als het ware zichtbaar worden. Op de plaats waar er rook verschijnt situeert zich een lek welke wij (indien toegankelijk) kunnen dichten.

 

Hebt u nog vragen over rookdetectie?

Contacteer onze ontstoppingsdienst voor uw regio