Ontstoppingsdienst regio Brugge – kust

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare ontstoppingsdienst in Brugge, Blankenberge, Knokke of omstreken? Doens & Zonen is al jaren gespecialiseerd in ontstoppingen van allerhande leidingen en staat van maandag tot zondag, 24 uur op 24 voor u klaar.

Bel 050 22 06 21, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Brugge – kust

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst in Brugge, Blankenberge, Knokke, Maldegem, De Haan, Jabbeke, Oostkamp, Zedelgem of omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Vertrouw daarom op een vakman als Doens & Zonen als ontstoppingsdienst in Brugge, Blankenberge, Knokke, Maldegem, De Haan, Jabbeke, Oostkamp, Zedelgem en omstreken.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in regio Brugge – kust snel en efficiënt op te lossen.


  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  Top!!
  Geoffrey Demeulemeester Avatar
  Geoffrey Demeulemeester
  3/12/2023
  Zeer eerlijk over de klus, was geen evidente klus. Toch alles tot een goed einde gebracht. 20min op voorhand gebeld om te laten weten dat ze opkomst waren. Zeer vriendelijke en correct. Top!
  Kristof Tavernier Avatar
  Kristof Tavernier
  3/07/2023
  Snelle, kwaliteitsvolle en vriendelijke service met een correcte prijs. Ik kan deze firma alleen maar aanbevelen.
  Marc Botterman Avatar
  Marc Botterman
  1/10/2023