Geurhinder in de badkamer

Geurhinder in de badkamer wordt vaak veroorzaakt door bijvoorbeeld een onderdruk in het afvoernet. Maar er zijn ook andere mogelijke boosdoeners. Contacteer een vakman om de rioolgeur in uw badkamer op te sporen en efficiënt te verhelpen!

Waarom heb ik geurhinder in mijn badkamer?

Hoewel de bron van de geurhinder in uw badkamer meestal te herleiden valt tot de afvoer van de douche, het toilet of het bad, is de oorzaak in veel gevallen verschillend. De rioolgeur in uw badkamer kan verschillende mogelijke oorzaken hebben. Een ervan is slechte verluchting, bijvoorbeeld door leegstaande sifons in uw toilet, bad, douche of lavabo. Om de oorzaak van de geurhinder in de badkamer op te sporen en op een manier op te lossen die het probleem in de toekomst vermijdt, contacteert u best een specialist zoals Doens & Zonen. Met onze professionele rookdetectie apparatuur achterhalen we de oorzaak van de geurhinder in uw badkamer meestal zonder veel probleem.

Geurhinder in badkamer oplossen – Vrijblijvende offerte

Wilt u eerst een idee hebben van de mogelijke kostprijs van een oplossing voor de geurhinder in de badkamer? Bij Doens en Zonen krijgt u steeds een gedetailleerde offerte op maat van uw probleem.

 

Geurhinder in uw badkamer?

Contacteer onze ontstoppingsdienst voor uw regio