Ontstoppingsdienst regio Aalter – Eeklo

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare ontstoppingsdienst in Aalter, Eeklo of omstreken? Doens & Zonen is al jaren gespecialiseerd in ontstoppingen van allerhande leidingen en staat van maandag tot zondag, 24 uur op 24 voor u klaar.

Bel 093 75 16 51, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Aalter – Eeklo

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst in Aalter, Eeklo en omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Vertrouw daarom op een vakman als Doens & Zonen als ontstoppingsdienst in Aalter, Eeklo en omstreken.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in regio Aalter – Eeklo snel en efficiënt op te lossen.


  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  Na 2 jaar grote afvoerproblemen en verstoppingen eindelijk het probleem gevonden en opgelost. Na enkele uren zoeken en veel geduld werd ons probleem door de firma Doens aangepakt. Waar anderen faalden en er zich vlug vanaf maakten, heeft Doens ons eindelijk geholpen. Zeer goede uitleg en nogmaals veel geduld, een topkerel! Vele groeten E & J uit Bredene.
  Jim Avatar
  Jim
  1/10/2023
  Snelle, kwaliteitsvolle en vriendelijke service met een correcte prijs. Ik kan deze firma alleen maar aanbevelen.
  Marc Botterman Avatar
  Marc Botterman
  1/10/2023
  Aanrader bij vertoppingen! Zeer tevreden over de service. Luistert naar de klant en probeert alles om je te helpen. Persoon die bij ons langskwam zeer vriendelijk, doet zijn job graag en antwoord op vragen. Heel badkamer was verstopt ik denk moest een ander het gedaan hebben mochten we binnen 2dagen nog eens iemand laten komen omdat ze het snel snel zouden doen maar deze niet. Aanrader dus!
  Goran Avatar
  Goran
  10/28/2022