Ontstoppingsdienst regio Aalter

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare ontstoppingsdienst in Aalter? Doens & Zonen is al jaren gespecialiseerd in ontstoppingen in en rond Aalter en staat van maandag tot zondag, 24 uur op 24 voor u klaar.

Bel 093 75 16 51, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Aalter

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst voor Aalter en omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u ons gerust dé ontstoppingsdienst voor Aalter en omstreken noemen.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in Aalter en omstreken snel en efficiënt op te lossen.

Ontstoppingsdienst regio Aalter-Eeklo

Velden met een * zijn verplicht

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  review rating 5  ‘S morgens gebeld, ‘s middag verstopping opgelost. Heel professioneel en beleefd.

  thumb Kristof Huybrecht
  1/07/2019

  review rating 5  Vlotte, professionele en vriendelijke service. Altijd leuk als mensen met de glimlach werken.

  thumb Gert Asselman
  2/01/2019

  review rating 5  Vriendelijke, professionele mensen die weten waarmee ze bezig zijn en proper werken. In de ochtend gebeld en zelfde dag was het probleem opgelost. Zeker een aanrader.

  thumb Jürgen Lemaire
  3/04/2019