Riolering ontstoppen

Als de riolering verstopt zit, laat u ze best ontstoppen door een specialist. Ontstoppingsdienst Doens en zonen is met meer dan 20 jaar ervaring de referentie voor Oost- en West-Vlaanderen. Onze garantie? Een deskundige ontstopping van uw riool.

Om een riolering op een efficiënte manier te ontstoppen zijn professioneel materiaal en een deskundig oog onmisbaar. Vertrouw op de jarenlange ervaring van Doens en zonen om uw verstopte riool opnieuw vrij te maken.

Als uw riolering verstopt zit kan dat serieuze gevolgen hebben. Een verstopte riool betekent eigenlijk dat alles verstopt zit. Alle afvoerbuizen van uw woning komen uiteindelijk op één rioolleiding samen die aangesloten is op de openbare riolering.

Verstopte riolering – de oorzaken

Er zijn een heleboel zaken die verantwoordelijk kunnen zijn voor de verstopping in uw riolering. De meest voorkomende oorzaken van een verstopte riool zijn echter achtergebleven vet, zeep, wc papier, vochtig toiletpapier, tampons, … . Toch kunnen breuken, verzakkingen, ingegroeide boomwortels of een foutief geplaatste buis net zo goed de oorzaak zijn.

Verstopte riolering – de oplossing

De precieze oorzaak van uw verstopte riolering kunnen we achterhalen door middel van een camera inspectie in combinatie met sonar. Voor het ontstoppen van uw riool zullen we in bijna alle situaties een hoge druk rioolslang gebruiken. Afhankelijk van het type verstopping zal er gekozen worden voor de geschikte spuitkop of frees.

Laat uw riolering ontstoppen door een vakman

Als u op zoek bent naar een ervaren vakman om uw riolering te ontstoppen, bent u bij Doens en zonen steeds aan het juiste adres. Doens en zonen staat bekend als de referentie voor ontstoppingen in Oost- en West-Vlaanderen en dat ondertussen al meer dan 20 jaar.

Zelf proberen uw riolering te ontstoppen?

Bekijk onze handige doe-het-zelf-tips om de verstopping in uw riolering op te lossen.

DOE HET ZELF

Hebt u nog vragen over rioolontstopping?

Contacteer onze ontstoppingsdienst voor uw regio