Om een riolering op een efficiënte manier te ontstoppen zijn professioneel materiaal en een deskundig oog onmisbaar. Vertrouw op de jarenlange ervaring van Doens en Zonen om uw verstopte riool opnieuw vrij te maken.

Als uw riolering verstopt zit kan dat serieuze gevolgen hebben. Een verstopte riool betekent eigenlijk dat alles verstopt zit. Alle afvoerbuizen van uw woning komen uiteindelijk samen op één rioolleiding die aangesloten is op de openbare riolering.

Verstopte riolering – de oorzaken

Er zijn een heleboel zaken die verantwoordelijk kunnen zijn voor de verstopping in uw riolering. De meest voorkomende oorzaken van een verstopte riool zijn echter achtergebleven vet, zeep, wc papier, vochtig toiletpapier, tampons, … Toch kunnen breuken, verzakkingen, ingegroeide boomwortels of een foutief geplaatste buis net zo goed de oorzaak zijn.

Zelf proberen te ontstoppen?

Bekijk onze handige doe-het-zelf-tips om verstoppingen op te lossen.

  • Gootsteen ontstoppen

  • Lavabo ontstoppen

  • WC ontstoppen

Verstopte riolering – de oplossing

De precieze oorzaak van uw verstopte riolering kunnen we achterhalen door middel van een camera inspectie in combinatie met sonar. Voor het ontstoppen van uw riool gebruiken we in bijna alle situaties een hogedrukrioolslang. Afhankelijk van het type verstopping zal er gekozen worden voor de geschikte spuitkop of frees.

Laat uw riolering ontstoppen door een vakman

Als u op zoek bent naar een ervaren vakman om uw riolering te ontstoppen, bent u bij Doens en Zonen steeds aan het juiste adres. Doens en Zonen staat bekend als de referentie voor ontstoppingen in Oost- en West-Vlaanderen en dat ondertussen al meer dan 20 jaar.

Heeft u nog vragen voor onze ontstoppingsdienst?

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Doens en Zonen
4.9 Sterren - Gebaseerd op 194 reviews