Leidinginspectie biedt de oplossing wanneer we vermoeden dat de oorzaak van uw verstopping zich in een kleine afvoerleiding bevindt. We beschikken over professionele inspectie camera’s die in staat zijn om tot diep in uw afvoerleiding te kijken.

Leidinginspectie van leidingen met kleine diameter

Met onze gespecialiseerde camera’s kunnen we een camera inspectie uitvoeren in leidingen met een diameter vanaf 32mm tot 90mm en dit over een lengte van 25 meter. Onze inspectie camera laat zich niet stoppen door haakse bochten, waardoor we in elke afvoer een grondige leidinginspectie kunnen uitvoeren.

Als we een probleem met de afvoerleiding vaststellen, kunnen wij de plaats van het probleem precies lokaliseren aan de hand van het ingebouwde sonarsysteem in de camerakop. Dit systeem zendt een signaal uit dat we bovengronds opvangen. Daardoor vinden we de precieze locatie van de camerakop. Dit bezorgt u aanzienlijk minder breek- en kapwerk in geval van een probleem met de afvoerleiding.

Leidinginspectie van leidingen met grote diameter

Ook voor een leidinginspectie van grotere afvoerbuizen kan u op ons rekenen. We hebben een groter type camera voor afvoerleidingen met een diameter van 90mm tot maximaal 250mm. Deze inspectie camera kijkt tot maar liefst 60 meter diep in uw leidingen. Ook de hellingsgraad van de afvoer wordt doorgegeven door deze inspectie camera. Net zoals onze kleinere camera’s, is ook deze uitgerust met sonar, waardoor we de precieze locatie van uw verstopping zonder probleem vinden.

Na de camera inspectie maken wij – indien u dat wenst – ook een verslag op met foto’s en videobeelden mocht de verzekering dit vragen.

Heeft u nog vragen voor onze ontstoppingsdienst?

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Doens en Zonen
4.9 Sterren - Gebaseerd op 194 reviews