Leidinginspectie

Leidinginspectie is een job voor een vakman. Doens en zonen voert een grondige camera inspectie van uw leidingen uit.

Leidinginspectie biedt de oplossing. Wanneer we vermoeden dat de oorzaak van uw verstopping zich in een kleine afvoerleiding bevindt, beschikken we over professionele inspectie camera’s die in staat zijn om tot diep in uw afvoerleiding te kijken.

Leidinginspectie van leidingen met kleine diameter

Met onze gespecialiseerde camera’s kunnen we een camera inspectie uitvoeren in leidingen met een diameter vanaf 32mm tot 90mm en dit over een lengte van 25 meter. Onze inspectie camera laat zich niet stoppen door haakse bochten, waardoor we in elke afvoer een grondige leidinginspectie kunnen uitvoeren.

Als we een probleem met de afvoerleiding vaststellen, kunnen wij de plaats van het probleem precies lokaliseren aan de hand van het ingebouwde sonarsysteem in de camerakop. Dit systeem zendt een signaal uit dat we bovengronds kunnen opvangen waardoor we de precieze locatie van de camerakop weten te vinden. Dit bezorgt u aanzienlijk minder breek- en kapwerk in geval van een probleem met de afvoerleiding.

Leidinginspectie van leidingen met grote diameter

Ook voor een leidinginspectie van grotere afvoerbuizen, kan u op ons rekenen. We zetten een groter type camera in voor afvoerleidingen met een diameter van 90mm tot maximaal 250mm. Deze inspectie camera kan tot maar liefst 60 meter diep in uw leidingen kijken. Ook de hellingsgraad van de afvoer wordt doorgegeven door deze inspectie camera. Net zoals onze kleinere camera’s, is ook deze uitgerust met sonar, waardoor we de precieze locatie van uw verstopping zonder probleem te weten komen.

Na de camera inspectie maken wij – indien u dat wenst – ook een verslag op met foto’s en videobeelden mocht de verzekering dit vragen.

camera inspectie leidingen

Camera inspectie in grote en kleine leidingen

Hebt u nog vragen over leidinginspectie?

Contacteer onze ontstoppingsdienst voor uw regio