Ontstoppingsdienst regio Gent – Zelzate

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare ontstoppingsdienst in Gent, Zelzate, Evergem, Lochristi, Merelbeke, Melle, Wetteren of omstreken? Doens en Zonen is al jaren gespecialiseerd in ontstoppingen van allerhande leidingen en staat van maandag tot zondag voor u klaar.

Ontstoppingsdienst regio Gent – Zelzate

Doens en Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst in Gent, Zelzate, De Pinte, Destelbergen, Evergem, Laarne, Lievegem, Lochristi, Melle, Merelbeke, Sint-Lievens-Houtem, Sint-Martens-Latem, Wetteren, Wichelen, Zwalm of omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Vertrouw daarom op een vakman als Doens & Zonen als ontstoppingsdienst in Gent, Zelzate, De Pinte, Destelbergen, Evergem, Laarne, Lievegem, Lochristi, Melle, Merelbeke, Sint-Lievens-Houtem, Sint-Martens-Latem, Wetteren, Wichelen, Zwalm en omstreken.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in regio Gent – Zelzate snel en efficiënt op te lossen.

Heeft u nog vragen voor onze ontstoppingsdienst?

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Doens en Zonen
4.9 Sterren - Gebaseerd op 194 reviews