Ontstoppingsdienst regio Merelbeke

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare ontstoppingsdienst in Merelbeke? Doens & Zonen is al jaren gespecialiseerd in ontstoppingen in en rond Merelbeke en staat van maandag tot zondag, 24 uur op 24 voor u klaar.

Bel 09 220 48 66, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Merelbeke

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst voor Merelbeke en omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u ons gerust dé ontstoppingsdienst voor Merelbeke en omstreken noemen.

Uw specialist voor alle ontstoppingen in de regio Merelbeke

Bij Doens & Zonen zijn wij gespecialiseerd in het ontstoppen van uw gootsteen, riolering, toilet en leidingen aan een scherpe prijs. Ook verstoppingen in uw bad, douche of lavabo kunnen wij snel en efficiënt oplossen. Reken op de jarenlange ervaring en uitgebreide expertise van Ontstoppingsdienst Doens en Zonen voor professionele ontstoppingen in uw buurt. De klanten van onze ontstoppingsdienst prijzen ons op onze zorgvuldige en vakkundige aanpak. We zorgen ervoor dat al uw ontstoppingen tijdig en proper opgelost zijn.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in Merelbeke en omstreken snel en efficiënt op te lossen.

ontstoppingsdienst Gent

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  Super tevreden van de service. Opstopping in gootsteen en afvoerbuis werd met kennis van zaken aan een faire prijs opgelost. Zeer snel bovendien!

  Michele Demortier Avatar
  Michele Demortier
  8/03/2022

  Zware verstopping in gootsteen nadat verschillende firma’s hebben geprobeerd te ontstoppen zonder succes hebben wij de firma doens gecontacteerd en is de zoon Dimitri erin geslaagd alles te ontstoppen. Deze firma is een aanrader zeer professioneel en vriendelijk.

  Nadine Van Hijfte Avatar
  Nadine Van Hijfte
  7/05/2022

  Heel snel afgehandeld.Heel vlug antwoord op mails en goede prijsofferte.Heel vriendelijke en professionele stielman.Ik ben heel tevreden over het geleverde werk.Bedankt

  Adelheid Depla Avatar
  Adelheid Depla
  6/14/2022