Niets is vervelender dan een verstopt toilet. U wilt dan ook dat de verstopping zo snel mogelijk opgelost wordt. U kan zelf aan de slag om uw WC te ontstoppen, maar als u een blijvende oplossing wilt, rekent u best op een specialist. Bel naar Doens en Zonen om uw toilet blijvend te ontstoppen!

Verstopte WC – de oorzaken

Een verstopte WC kan plots opduiken. De verstopping kan verschillende oorzaken hebben zoals het gebruik van vochtig toiletpapier, tampons, te veel toiletpapier of misschien is het plastic mandje met het wc blokje in het toilet gevallen. Soms is de verstopping van uw toilet niet te wijten aan het gebruik, maar aan een onderliggend probleem. Structurele gebreken (bv breuken of verzakkingen) of overmatige aanslag van urinesteen in de afvoer kunnen net zo goed de oorzaak zijn van uw verstopt toilet. Doens en Zonen beschikt over professionele apparatuur om urinesteen te verwijderen, neem dus contact op voor een vrijblijvende offerte om dit soort hardnekkige verstoppingen te verhelpen!

Zelf proberen te ontstoppen?

Bekijk onze handige doe-het-zelf-tips om verstoppingen op te lossen.

  • Gootsteen ontstoppen

  • Lavabo ontstoppen

  • WC ontstoppen

Verstopte WC – de oplossing

Vooraleer we starten met de ontstopping van uw toilet, zullen we eerst de oplossing met de meeste kans op slagen identificeren. Is er een septische put of inspectieput aanwezig? Dan proberen wij eerst om van daaruit de afvoer van uw toilet te ontstoppen met een hogedrukrioolslang. Op deze manier hoeven we zelfs uw woning niet te betreden omdat we van buitenaf de verstopping kunnen bereiken.

Indien het niet mogelijk is om vanuit een put te ontstoppen dienen we de verstopping te verwijderen via het toilet zelf. In dit geval zullen we uw WC ontstoppen met een fijne rioolslang of met een spiraalmachine.

Laat uw WC ontstoppen door een vakman

Als u op zoek bent naar een ervaren vakman om uw WC te ontstoppen, bent u bij Doens en Zonen steeds aan het juiste adres. Doens en Zonen staat bekend als de referentie voor ontstoppingen in Oost- en West-Vlaanderen en dat ondertussen al meer dan 20 jaar.

Heeft u nog vragen voor onze ontstoppingsdienst?

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Doens en Zonen
4.9 Sterren - Gebaseerd op 194 reviews