Ontstoppingsdienst regio Lokeren – Dendermonde

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare ontstoppingsdienst in Lokeren, Dendermonde, Zele, Hamme, Temse, Sint-Niklaas of omstreken? Doens & Zonen is al jaren gespecialiseerd in ontstoppingen van allerhande leidingen en staat van maandag tot zondag, 24 uur op 24 voor u klaar.

Bel 052 20 20 73, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Lokeren – Dendermonde

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst in Lokeren, Dendermonde, Hamme, Temse, Sint-Niklaas, Zele of omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Vertrouw daarom op een vakman als Doens & Zonen als ontstoppingsdienst in Lokeren, Dendermonde, Hamme, Temse, Sint-Niklaas, Zele en omstreken.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in regio Lokeren – Dendermonde snel en efficiënt op te lossen.

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  100% correct. Snelle service,gisterennamiddag gebeld, deze namiddag langs geweest. Proper en vlot geholpen aan zéér correcte prijs.Vriendelijke depanneur.

  Jasmine Vds Avatar
  Jasmine Vds
  5/30/2021

  Snel, vriendelijk en heel deskundig! Spreekt op voorhand een datum af, en belt de dag zelf een half uur voor hij zal aankomen op.Doet vervolgens wat nodig is, grondig en niet snel snel tijdelijk fixen zoals zovelen.Absolute aanrader als je een ontstoppingsdienst nodig hebt!

  heidi robersscheuten Avatar
  heidi robersscheuten
  1/30/2021

  Bedankt voor de professionele, vlugge en vriendelijke interventie, goede uitleg van een vakman en dit voor een eerlijke prijs !

  Al Va Avatar
  Al Va
  3/30/2021