Ontstoppingsdienst regio Lokeren – Dendermonde

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare ontstoppingsdienst in Lokeren, Dendermonde, Zele, Hamme, Temse, Sint-Niklaas of omstreken? Doens & Zonen is al jaren gespecialiseerd in ontstoppingen van allerhande leidingen en staat van maandag tot zondag, 24 uur op 24 voor u klaar.

Bel 052 20 20 73, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Lokeren – Dendermonde

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst in Lokeren, Dendermonde, Hamme, Temse, Sint-Niklaas, Zele of omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Vertrouw daarom op een vakman als Doens & Zonen als ontstoppingsdienst in Lokeren, Dendermonde, Hamme, Temse, Sint-Niklaas, Zele en omstreken.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in regio Lokeren – Dendermonde snel en efficiënt op te lossen.

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  Heel snel afgehandeld.Heel vlug antwoord op mails en goede prijsofferte.Heel vriendelijke en professionele stielman.Ik ben heel tevreden over het geleverde werk.Bedankt

  Adelheid Depla Avatar
  Adelheid Depla
  6/14/2022

  Positive: ProfessionalismHeel snel afgehandeld.Heel vlug antwoord op mails en goede prijsofferte.Heel vriendelijke en professionele stielman.Ik ben heel tevreden over het geleverde werk.BedanktHeel snel afgehandeld.Heel vlug antwoord op mails en goede prijsofferte.Heel vriendelijke en professionele stielman. …More

  Adelheid Depla Avatar
  Adelheid Depla
  6/14/2022

  Direct antwoord op m'n mail voor een offerte, super snel een afspraak kunnen vastleggen en op de afspraak zelf heel duidelijk advies gekregen op alles dat ik vroeg.Super professioneel, snel was m'n probleem opgelost.En bovenal super vriendelijk!Grote aanrader!!

  niek temmerman Avatar
  niek temmerman
  5/22/2022