Bel 052 20 20 73, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Zele

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst voor Zele en omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u ons gerust dé ontstoppingsdienst voor Zele en omstreken noemen.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in Zele en omstreken snel en efficiënt op te lossen.

Ontstoppingsdienst regio Lokeren-Dendermonde

Velden met een * zijn verplicht

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

Snelle service. Schappelijke prijs.

alexander caroline Avatar
alexander caroline
8/07/2019

Snelle, efficiente dienst die bovendien met de glimlach en met duidelijke uitleg over het behandelde probleem wordt geleverd. Warm aanbevolen om snel van heel vervelende problemen verlost te worden !

Brigitte Dierckx Avatar
Brigitte Dierckx
12/07/2018

Na een weekend proberen het zelf op te lossen toch naar de grote middelen moeten kijken, merci voor de hulp, topdienst!!!

Gudrun De Craene Avatar
Gudrun De Craene
7/07/2019