Bel 052 20 20 73, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Sint-Niklaas

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst voor Sint-Niklaas en omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u ons gerust dé ontstoppingsdienst voor Sint-Niklaas en omstreken noemen.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in Sint-Niklaas en omstreken snel en efficiënt op te lossen.

Ontstoppingsdienst regio Lokeren-Dendermonde

Velden met een * zijn verplicht

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

Zeer vlugge service, professioneel en zeer redelijk van prijs, superblij!

Fabienne Degryse Avatar
Fabienne Degryse
9/30/2019

Topservice!

Charlot Snoeck Avatar
Charlot Snoeck
10/07/2018

Een tijdje geleden een nieuw huis gekocht en vastgesteld dat de riolering niet was zoals aangegeven op het plan. In plaats van alles beginnen open te graven hebben we beslist om Doens en zonen te contacteren. Zij konden heel snel langskomen met professionele en uiterst moderne apparatuur. De man was heel beleefd en correct en we hebben op 1,5u alles uitgezocht en gevonden, waaronder putten die verstopt zaten onder de oprit! De camera inspectie werkt super! Hij kent zijn vak als geen ander en ik kan de mensen alleen maar aanraden om hen te contacteren bij problemen. Nogmaals bedankt voor jullie service en vlotte communicatie!

Stijn De Graeve Avatar
Stijn De Graeve
8/27/2019