Ontstoppingsdienst regio Lochristi

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare ontstoppingsdienst in Lochristi? Doens & Zonen is al jaren gespecialiseerd in ontstoppingen in en rond Lochristi en staat van maandag tot zondag, 24 uur op 24 voor u klaar.

Bel 092 20 48 66, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Lochristi

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst voor Lochristi en omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u ons gerust dé ontstoppingsdienst voor Lochristi en omstreken noemen.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in Lochristi en omstreken snel en efficiënt op te lossen.

ontstoppingsdienst Gent

Velden met een * zijn verplicht

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  review rating 5  Bedankt voor de snelle en vriendelijke service,de verstopping was vlug opgelost,ook bij betaling de correcte afgesproken prijs. Veel dank 🙂

  thumb eric craproen
  1/16/2019

  review rating 5  Zeer snelle en goede service. Ze geven niet op tot ze het probleem ondekt hebben en lossen het dan op. zeer tevreden. Vriendelijke mensen. Een aanrader

  thumb Anouk Dewolf
  1/28/2019

  review rating 5  ‘S morgens gebeld, ‘s middag verstopping opgelost. Heel professioneel en beleefd.

  thumb Kristof Huybrecht
  1/07/2019