Ontstoppingsdienst regio Wetteren

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare ontstoppingsdienst in Wetteren? Doens & Zonen is al jaren gespecialiseerd in ontstoppingen in en rond Wetteren en staat van maandag tot zondag, 24 uur op 24 voor u klaar.

Bel 092 20 48 66, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Wetteren

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst voor Wetteren en omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u ons gerust dé ontstoppingsdienst voor Wetteren en omstreken noemen.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in Wetteren en omstreken snel en efficiënt op te lossen.

ontstoppingsdienst Gent

Velden met een * zijn verplicht

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  review rating 5  Zeer snelle en goede service!!

  thumb Sophie Balemans
  2/14/2019

  review rating 5  Wat een service !!! We hebben al enkele keren een ontstoppingsdienst moeten raadplegen, maar nog nooit heeft een ontstoppingsdienst zo grondig te werk gegaan als Dimitri(e) Doens. Vriendelijke Joviale kerel waar niets te veel gevraagd is, met passie voor zijn job gaat hij te werk en hij doet verder tot 100% van het probleem is opgelost, hij stopt niet gewoon als het water al terug doorloopt, nee hij kijkt met camera in de leidingen of deze volledig vrij zijn en er geen andere gebreken zijn en gaat verder tot het probleem voor 100% is opgelost. Voor een keer geen ontgoocheling in een dienst maar 100% tevredenheid, niet twijfelen maar bellen naar doens en zonen, prijs/kwaliteit TOP !!!! … een dikke aanrader !!!!!! Bedankt Dimitri(e)

  thumb actarius
  11/25/2018

  review rating 5  200 % tevreden van de firma Doens . Geen moeite teveel om probleem op te lossen . Door camera en sonar kon hij de problemen perfect aanduiden en oplossen .TOP !!!

  thumb johan de vleeschouwer
  9/09/2018