Ontstoppingsdienst regio Brugge

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare ontstoppingsdienst in Brugge? Doens & Zonen is al jaren gespecialiseerd in ontstoppingen in en rond Brugge en staat van maandag tot zondag, 24 uur op 24 voor u klaar.

Bel 050 22 06 21, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Brugge

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst voor Brugge en omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u ons gerust dé ontstoppingsdienst voor Brugge en omstreken noemen.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in Brugge en omstreken snel en efficiënt op te lossen.

Ontstoppingsdienst regio Brugge-kust

Velden met een * zijn verplicht

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  review rating 5  Vriendelijke, professionele mensen die weten waarmee ze bezig zijn en proper werken. In de ochtend gebeld en zelfde dag was het probleem opgelost. Zeker een aanrader.

  thumb Jürgen Lemaire
  3/04/2019

  review rating 5  TOP service eerlijke prijzen en het is zeker opgelost, ervaren vakmannen ! BEDANKT DIMITRI !

  thumb Mevlut Ozdemir
  6/21/2019

  review rating 5  zeer professionele vakman! De ontstopping was na enkele minuten opgelost, en velen zouden het hier bij laten. Voor de zekerheid gingen ze nog eens met de camera door de buizen en vonden nog een obstakel... nu zijn we 100% zeker dat alle problemen zijn opgelost! Bedankt voor het doorgedreven en zeer kwalitatieve werk!

  thumb Sam de schepper
  5/17/2019