Bel 050 22 06 21, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Brugge

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst voor Brugge en omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u ons gerust dé ontstoppingsdienst voor Brugge en omstreken noemen.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in Brugge en omstreken snel en efficiënt op te lossen.

Ontstoppingsdienst regio Brugge-kust

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  Vriendelijke efficiënte snelle service aan een scherpe prijs

  erik VC Avatar
  erik VC
  11/09/2019

  Bij onze totale renovatie hadden we verschillende problemen met onze afvoer. Verschillende bedrijven laten komen om deze te kunnen verhelpen.Vele “oplossingen” werden ons aanbevolen: van ons terras en oprit volledig open kappen of een nieuwe septische put plaatsen of alle afvoerbuizen tussen onze voordeur en de straatriolering vernieuwen en daarvoor onze buur zijn tuin omspitten etc. Toen hebben we Doens gecontacteerd. Met al zijn vernuftige tools waarvan ik het bestaan zelf niet van afwist de 3 verschillende blokkages buiten en ook binnen gevonden en Probleem opgelost voor een fractie van de prijs van de voorgestelde pseudo oplossingen. Tof van nog eens een echte vakman tegen te komen. Dikke duim en nog eens bedankt.

  kim liong Avatar
  kim liong
  7/07/2019

  Altijd super service en heel correct 👌 voor al jouw verstoppingen zoek niet verder!

  kristof De Moor Avatar
  kristof De Moor
  9/23/2019