Ontstoppingsdienst regio Aalst

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare ontstoppingsdienst in Aalst? Doens & Zonen is al jaren gespecialiseerd in ontstoppingen in en rond Aalst en staat van maandag tot zondag, 24 uur op 24 voor u klaar.

Bel 053 78 28 10, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Aalst

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst voor Aalst en omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u ons gerust dé ontstoppingsdienst voor Aalst en omstreken noemen.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in Aalst en omstreken snel en efficiënt op te lossen.

Ontstoppingsdienst regio Aalst-Ninove

Velden met een * zijn verplicht

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  review rating 5  Snelle service. Professionele firma. Grondig en verzorgd werk. Een aanrader.

  thumb Remi Linthout
  2/12/2019

  review rating 5  Vandaag bezoek gehad van Doens. Top service, vriendelijk en uitermate professionele mensen.

  thumb Esprit Oostende
  11/21/2018

  review rating 5  Snelle, efficiente dienst die bovendien met de glimlach en met duidelijke uitleg over het behandelde probleem wordt geleverd. Warm aanbevolen om snel van heel vervelende problemen verlost te worden !

  thumb Brigitte Dierckx
  11/15/2018