Ontstoppingsdienst regio Ninove

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare ontstoppingsdienst in Ninove? Doens & Zonen is al jaren gespecialiseerd in ontstoppingen in en rond Ninove en staat van maandag tot zondag, 24 uur op 24 voor u klaar.

Bel 053 78 28 10, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Ninove

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst voor Ninove en omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u ons gerust dé ontstoppingsdienst voor Ninove en omstreken noemen.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in Ninove en omstreken snel en efficiënt op te lossen.

Ontstoppingsdienst regio Aalst-Ninove

Velden met een * zijn verplicht

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  review rating 5  Zeer snelle en goede service!!

  thumb Sophie Balemans
  2/14/2019

  review rating 5  TOP service eerlijke prijzen en het is zeker opgelost, ervaren vakmannen ! BEDANKT DIMITRI !

  thumb Mevlut Ozdemir
  6/21/2019

  review rating 5  Supervriendelijk service en onmiddellijk zijn de problemen opgelost. Ik zou alleen nog jullie aanraden en ik spreek uit ervaring want heb al kloefkappers over de vloer gehad die veel geld vragen maar geen oplossing bieden. Heel veel dank !

  thumb Rose Buyst
  12/11/2018