Geef uw afvoer verstopping geen kans

Een verstopte afvoer is niet bepaald een uitzonderlijk probleem. Doens & Zonen pakt dan ook dagelijks de verstopping van de afvoerbuis aan bij klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Zit uw afvoer verstopt? Dan weet u dat u bij ons terecht kan. Afvoerleidingen ontstoppen behoort immers tot ons uitgebreide pakket specialisaties.

Keukenafvoer verstopt? Doens & Zonen staat 24 op 24 uur voor u klaar.

Een verstopte afvoer in de keuken is te wijten aan zowat alle soorten vuil en vet. Vermijd een verstopping van de afvoer door vet en resten uit de pannen te verwijderen met papier en deze pas daarna af te wassen. Behandel een verstopte afvoerbuis niet met ontstoppingsmiddelen. Zo vergroot u enkel het probleem van de verstopte keukenafvoer.

Beter dan zelf de verstopping van de afvoer in uw keuken aan te pakken, vertrouwt u op een vakman als Doens & Zonen. Wenst u een onberispelijk resultaat, dan vergt het ontstoppen van de keukenafvoer een dosis ervaring en professioneel materiaal.

Contacteer ons vrijblijvend

Hebt u vragen over afvoerleidingen ontstoppen of zit de afvoer van uw wasmachine verstopt? Contacteer Doens & Zonen vrijblijvend.

Contacteer onze ontstoppingsdienst voor uw regio

Verstopte afvoer schoonmaken

Verstopte afvoer schoonmaken