Ontstoppingsdienst regio Jabbeke

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare ontstoppingsdienst in Jabbeke? Doens & Zonen is al jaren gespecialiseerd in ontstoppingen in en rond Jabbeke en staat van maandag tot zondag, 24 uur op 24 voor u klaar.

Bel 056 25 99 77, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Jabbeke

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst voor Jabbeke en omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u ons gerust de ontstoppingsdienst voor Jabbeke en omstreken noemen.

Uw specialist voor alle ontstoppingen in de regio Jabbeke

Bij Doens & Zonen zijn wij gespecialiseerd in het ontstoppen van uw gootsteen, riolering, toilet en leidingen aan een scherpe prijs. Ook verstoppingen in uw bad, douche of lavabo kunnen wij snel en efficiënt oplossen. Reken op de jarenlange ervaring en uitgebreide expertise van Ontstoppingsdienst Doens en Zonen voor professionele ontstoppingen in uw buurt. De klanten van onze ontstoppingsdienst prijzen ons op onze zorgvuldige en vakkundige aanpak. We zorgen ervoor dat al uw ontstoppingen tijdig en proper opgelost zijn.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in Jabbeke en omstreken snel en efficiënt op te lossen.

Ontstoppingsdienst regio Brugge-kust

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  Aanrader bij vertoppingen! Zeer tevreden over de service. Luistert naar de klant en probeert alles om je te helpen. Persoon die bij ons langskwam zeer vriendelijk, doet zijn job graag en antwoord op vragen. Heel badkamer was verstopt ik denk moest een ander het gedaan hebben mochten we binnen 2dagen nog eens iemand laten komen omdat ze het snel snel zouden doen maar deze niet. Aanrader dus!

  Goran Avatar
  Goran
  10/28/2022

  Andere firma geweest maar niet kunnen oplossen en in plan gelaten en veel geld betaald, doens en zonen gekomen veel minder geld en probleem opgelost 👌💪

  Mario Vandeputte Avatar
  Mario Vandeputte
  10/20/2022

  Bedankt Peter om het probleem hier te lokaliseren en op te lossen. Eerst gebruik gemaakt van plaatselijk bedrijf maar half opgelost omdat probleem niet kon gevonden worden. Dankzij uw deskundigheid bij de oorzaak geraakt en opgelost. Aan te raden zeker ook voor regio Roeselare

  Christof Uyttenhove Avatar
  Christof Uyttenhove
  10/07/2022