Bel 056 25 99 77, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Harelbeke

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst voor Harelbeke en omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u ons gerust dé ontstoppingsdienst voor Harelbeke en omstreken noemen.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in Harelbeke en omstreken snel en efficiënt op te lossen.

Ontstoppingsdienst regio Kortrijk-Waregem

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  Vriendelijke efficiënte snelle service aan een scherpe prijs

  erik VC Avatar
  erik VC
  11/09/2019

  Snelle, efficiente dienst die bovendien met de glimlach en met duidelijke uitleg over het behandelde probleem wordt geleverd. Warm aanbevolen om snel van heel vervelende problemen verlost te worden !

  Brigitte Dierckx Avatar
  Brigitte Dierckx
  12/07/2018

  Heel vriendelijke mens en goed werk 100%in orde een aanrader

  Fer Ridder Avatar
  Fer Ridder
  11/11/2019