Ontstoppingsdienst regio Kortrijk

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare ontstoppingsdienst in Kortrijk? Doens & Zonen is al jaren gespecialiseerd in ontstoppingen in en rond Kortrijk en staat van maandag tot zondag, 24 uur op 24 voor u klaar.

Bel 056 25 99 77, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Kortrijk

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst voor Kortrijk en omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u ons gerust dé ontstoppingsdienst voor Kortrijk en omstreken noemen.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in Kortrijk en omstreken snel en efficiënt op te lossen.

Ontstoppingsdienst regio Kortrijk-Waregem

Velden met een * zijn verplicht

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  review rating 5  Vlotte, professionele en vriendelijke service. Altijd leuk als mensen met de glimlach werken.

  thumb Gert Asselman
  2/01/2019

  review rating 5  Snelle service. Professionele firma. Grondig en verzorgd werk. Een aanrader.

  thumb Remi Linthout
  2/12/2019

  review rating 5  Bedankt voor de snelle en vriendelijke service,de verstopping was vlug opgelost,ook bij betaling de correcte afgesproken prijs. Veel dank 🙂

  thumb eric craproen
  1/16/2019