Ontstoppingsdienst regio Kortrijk

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare ontstoppingsdienst in Kortrijk? Doens & Zonen is al jaren gespecialiseerd in ontstoppingen in en rond Kortrijk en staat van maandag tot zondag, 24 uur op 24 voor u klaar.

Bel 056 25 99 77, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Kortrijk

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst voor Kortrijk en omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u ons gerust dé ontstoppingsdienst voor Kortrijk en omstreken noemen.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in Kortrijk en omstreken snel en efficiënt op te lossen.

Ontstoppingsdienst regio Kortrijk-Waregem

Velden met een * zijn verplicht

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  review rating 5  Bij onze totale renovatie hadden we verschillende problemen met onze afvoer. Verschillende bedrijven laten komen om deze te kunnen verhelpen.Vele “oplossingen” werden ons aanbevolen: van ons terras en oprit volledig open kappen of een nieuwe septische put plaatsen of alle afvoerbuizen tussen onze voordeur en de straatriolering vernieuwen en daarvoor onze buur zijn tuin omspitten etc. Toen hebben we Doens gecontacteerd. Met al zijn vernuftige tools waarvan ik het bestaan zelf niet van afwist de 3 verschillende blokkages buiten en ook binnen gevonden en Probleem opgelost voor een fractie van de prijs van de voorgestelde pseudo oplossingen. Tof van nog eens een echte vakman tegen te komen. Dikke duim en nog eens bedankt.

  thumb kim liong
  6/12/2019

  review rating 5  ‘S morgens gebeld, ‘s middag verstopping opgelost. Heel professioneel en beleefd.

  thumb Kristof Huybrecht
  1/07/2019

  review rating 5  Superservice. Zij zijn enorm professioneel uitgerust en kunnen zaken oplossen die anderen niet kunnen.

  thumb Cornette D
  2/28/2019