Ontstoppingsdienst regio Kruisem

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare ontstoppingsdienst in Kruisem? Doens & Zonen is al jaren gespecialiseerd in ontstoppingen in en rond Kruisem en staat van maandag tot zondag, 24 uur op 24 voor u klaar.

Bel 056 25 99 77, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Kruisem

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst voor Kruisem en omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u ons gerust dé ontstoppingsdienst voor Kruisem en omstreken noemen.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in Kruisem en omstreken snel en efficiënt op te lossen.

Ontstoppingsdienst regio Kortrijk-Waregem

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  Prima service: netjes op tijd en op voorhand gebeld, gootsteen ontstopt met minimale overlast voor de afgesproken prijs. Vriendelijke en degelijke uitleg. Aan te bevelen

  Wim Zwhim Avatar
  Wim Zwhim
  11/02/2021

  Perfecte service, vriendelijk en correct. Ik wist op voorhand hoeveel het ging kosten dus geen addertjes onder het gras. Een tevreden klant erbij.

  Evert Martin Avatar
  Evert Martin
  10/26/2021

  Zeer professioneel,zeer goede service,kennis van zaken,vriendelijk.Aanteraden firma!!

  luc callens Avatar
  luc callens
  10/09/2021