Ontstoppingsdienst Ledegem

Doens en Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst voor Ledegem en omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u ons gerust de ontstoppingsdienst voor Ledegem en omstreken noemen.

Gespecialiseerd in camera inspectie

Camera inspectie is de manier bij uitstek om uw riolering in kaart te brengen zonder eerst alles op te breken of de precieze oorzaak van uw verstopping te achterhalen. Ook eventuele breuken en verzakkingen worden zichtbaar tijdens de camera inspectie. In de regio Ledegem kan u steeds rekenen op de meer dan 25 jaar ervaring van Ontstoppingsdienst Doens en Zonen om een professionele camera inspectie uit te voeren.

Ontstoppingsdienst regio Kortrijk-Waregem

Ontstoppingsdienst regio Kortrijk – Waregem

Uw specialist voor alle ontstoppingen in Ledegem

Bij Doens en Zonen zijn wij gespecialiseerd in het ontstoppen van uw gootsteen, riolering, toilet en leidingen aan een scherpe prijs. Ook verstoppingen in uw bad, douche of lavabo kunnen wij snel en efficiënt oplossen. Reken op de jarenlange ervaring en uitgebreide expertise van Ontstoppingsdienst Doens en Zonen voor professionele ontstoppingen in uw buurt. De klanten van onze ontstoppingsdienst prijzen ons op onze zorgvuldige en vakkundige aanpak. We zorgen ervoor dat al uw ontstoppingen tijdig en proper opgelost zijn.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in Ledegem en omstreken snel en efficiënt op te lossen.

Heeft u nog vragen voor onze ontstoppingsdienst?

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

    Doens en Zonen
    4.9 Sterren - Gebaseerd op 194 reviews