Ontstoppingsdienst regio Wervik

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare ontstoppingsdienst in Wervik? Doens & Zonen is al jaren gespecialiseerd in ontstoppingen in en rond Wervik en staat van maandag tot zondag, 24 uur op 24 voor u klaar.

Bel 056 25 99 77, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Wervik

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst voor Wervik en omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u ons gerust dé ontstoppingsdienst voor Wervik en omstreken noemen.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in Wervik en omstreken snel en efficiënt op te lossen.

Ontstoppingsdienst regio Kortrijk-Waregem

Velden met een * zijn verplicht

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  review rating 5  Christa Bruggeman Zeer tevreden over de professionele aanpak van een zeer moeilijk ontstoppingsprobleem. Weten blijkbaar overal een oplossing voor. Voeg daarbij de vriendelijkheid en een correcte prijs en men kan gerust stellen dat dit de top is op gebied van ontstopping.

  thumb christa bruggeman
  3/06/2019

  review rating 5  Super service! Verstopping aangepakt met diepgaande ervaring en zeer professioneel materiaal. Afspraak stipt nagekomen. Zeker een aanrader...

  thumb Jeanluc Vandemergel
  5/18/2019

  review rating 5  Vandaag bezoek gehad van Doens. Top service, vriendelijk en uitermate professionele mensen.

  thumb Esprit Oostende
  11/21/2018