Ontstoppingsdienst regio Wevelgem

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare ontstoppingsdienst in Wevelgem? Doens & Zonen is al jaren gespecialiseerd in ontstoppingen in en rond Wevelgem en staat van maandag tot zondag, 24 uur op 24 voor u klaar.

Bel 056 25 99 77, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Wevelgem

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst voor Wevelgem en omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u ons gerust dé ontstoppingsdienst voor Wevelgem en omstreken noemen.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in Wevelgem en omstreken snel en efficiënt op te lossen.

Ontstoppingsdienst regio Kortrijk-Waregem

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  Reageren direct op je mails. Offerte klopt met wat je betaald. Vriendelijk en correct. Ben supertevreden dat ik zo snel geholpen ben!

  Angie Robbelein Avatar
  Angie Robbelein
  4/26/2022

  Prima afspraken qua afrekening en tijd , probleem prima opgelost, zoon Dimitri heeft de zaken vlug en accuraat verholpen en is zeer professioneel en vooral supervriendelijk. Meer dan een aanrader !! Hopelijk niet maar de volgende keer weet ik zeker waarheen .............

  FRED PANDA Avatar
  FRED PANDA
  4/01/2022

  Zeer snel ter plaatse, deskundig, vriendelijk, eerlijke prijs!

  Woody Ellen Avatar
  Woody Ellen
  3/19/2022