Ontstoppingsdienst regio Zulte

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare ontstoppingsdienst in Zulte? Doens & Zonen is al jaren gespecialiseerd in ontstoppingen in en rond Zulte en staat van maandag tot zondag, 24 uur op 24 voor u klaar.

Bel 056 25 99 77, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Zulte

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst voor Zulte en omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u ons gerust dé ontstoppingsdienst voor Zulte en omstreken noemen.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in Zulte en omstreken snel en efficiënt op te lossen.

Ontstoppingsdienst regio Kortrijk-Waregem

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  Prima service: netjes op tijd en op voorhand gebeld, gootsteen ontstopt met minimale overlast voor de afgesproken prijs. Vriendelijke en degelijke uitleg. Aan te bevelen

  Wim Zwhim Avatar
  Wim Zwhim
  11/02/2021

  Perfecte service, vriendelijk en correct. Ik wist op voorhand hoeveel het ging kosten dus geen addertjes onder het gras. Een tevreden klant erbij.

  Evert Martin Avatar
  Evert Martin
  10/26/2021

  Zeer vriendelijke en correcte service, hun ervering heeft zeker geholpen in het vlot vrij krijgen van mijn buizen (waar blijkbaar een tennisbal in verstopt zat)Bedankt!

  Olivier Peters Avatar
  Olivier Peters
  10/09/2021