Bel 051 24 39 52, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Beernem

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst voor Beernem en omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u ons gerust dé ontstoppingsdienst voor Beernem en omstreken noemen.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in Beernem en omstreken snel en efficiënt op te lossen.

Ontstoppingsdienst regio Roeselare-Tielt

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  Gisteren gebeld, volgende ochtend stipt aanwezig. op voorhand seintje gegeven dat ze een half uur later aanwezig gingen zijn. Proper afgehandeld, ook binnen niets vuil gemaakt, correcte prijs en vriendelijke mensen.

  Nicolas Vercauteren Avatar
  Nicolas Vercauteren
  10/22/2019

  Super service! Verstopping aangepakt met diepgaande ervaring en zeer professioneel materiaal. Afspraak stipt nagekomen. Zeker een aanrader...

  Jeanluc Vandemergel Avatar
  Jeanluc Vandemergel
  6/07/2019

  Zeer vlugge service, professioneel en zeer redelijk van prijs, superblij!

  Fabienne Degryse Avatar
  Fabienne Degryse
  9/30/2019