Bel 051 24 39 52, we lossen uw probleem snel op!

Ontstoppingsdienst regio Roeselare

Doens & Zonen is uw betrouwbare ontstoppingsdienst voor Roeselare en omstreken voor het opsporen en oplossen van geurhinder, camera inspectie van de riolering, ontkalking en het uitfrezen van boomwortels en het verwijderen van urinesteen.

Vertrouw op een vakman

Verstopte leidingen zijn een lastig probleem dat u best aan een ervaren specialist overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u ons gerust dé ontstoppingsdienst voor Roeselare en omstreken noemen.

Onze sneldienst is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en klaar om iedere ontstopping in Roeselare en omstreken snel en efficiënt op te lossen.

Ontstoppingsdienst regio Roeselare-Tielt

Velden met een * zijn verplicht

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

‘S morgens gebeld, ‘s middag verstopping opgelost. Heel professioneel en beleefd.

Kristof Huybrecht Avatar
Kristof Huybrecht
2/07/2019

Uitstekende ervaring.

Timi De Smet Avatar
Timi De Smet
8/07/2019

Supervriendelijk service en onmiddellijk zijn de problemen opgelost. Ik zou alleen nog jullie aanraden en ik spreek uit ervaring want heb al kloefkappers over de vloer gehad die veel geld vragen maar geen oplossing bieden. Heel veel dank !

Rose Buyst Avatar
Rose Buyst
1/07/2019