google logoDoens en ZonenDoens en Zonen
4.9 sterren - 194 gebruikers

Ontstoppingsdienst voor Oost- en West-Vlaanderen

Doens en zonen staat synoniem voor kwaliteit. En dat al meer dan 25 jaar. In 1999 startte vader Doens de lange traditie van vakmanschap. Samen met zijn twee zonen, Peter en Dimitri, bouwde hij Ontstoppingsdienst Doens en zonen uit tot de referentie voor verstoppingen en allerhande problemen in afvoerleidingen. Het streefdoel van Ontstoppingsdienst Doens en zonen is het bieden van permanente oplossingen en een uitmuntende service.

Heeft u een ontstoppingsdienst nodig?

U kan rekenen op de vakmensen van Doens en zonen voor het oplossen van allerlei verstoppingen.

Opsporen van geurhinder

Naast het verhelpen van allerlei verstoppingen kan u ook op ons rekenen voor het opsporen van geurhinder. We begrijpen maar al te goed dat u zich in uw eigen woning vooral op uw gemak wilt voelen. Er is dan ook niets zo vervelend als thuiskomen in een huis dat stinkt.

De precieze oorzaak van de geurhinder is vaak moeilijk te achterhalen. De servicewagens van onze ontstoppingsdienst zijn uitgerust met moderne apparatuur voor rookdetectie. Onze rookdetectie-apparatuur laat ons toe om de oorzaak van de geurhinder op een efficiënte manier op te sporen.

Ontstoppingsdienst Doens en zonen in uw regio

Uiteraard kan u steeds beroep doen op onze ervaren vakmensen. Zowel in Oost- als West-Vlaanderen verhelpen we dagelijks allerlei ontstoppingen. Doe beroep op onze ontstoppingsdienst in uw regio.

Heeft u nog vragen voor onze ontstoppingsdienst?

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Doens en Zonen
4.9 Sterren - Gebaseerd op 194 reviews