Zoekt u een ontstoppingsdienst in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Ontstoppingsbedrijf Doens & Zonen staat 24 uur op 24, 7 dagen op 7 klaar voor al uw ontstoppingswerken en rioolinspectie. Ook geurhinder opsporen is een taak voor een vakman.

Tips om verstoppingen te voorkomen

Tips en Tricks

Handige tips om de verstopping van uw gootsteen, bad, douche, lavabo, toilet of riolering tegen te gaan.

Camera inspectie afvoerleidingen

Inspectie van afvoerleidingen met camera

We gaan op zoek naar breuken, verzakkingen, constructiefouten en verborgen putten.

Opsporen van putten met sonar

Opsporen van verborgen putten

Aan de hand van sonar ontdekken we eventuele verborgen putten.

Ervaren ontstoppingsdienst in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

Een ervaren ontstoppingsbedrijf is allesbehalve een overbodige luxe. Als gespecialiseerde ontstoppingsdienst in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen, garandeert Doens & Zonen een snelle en grondige aanpak van uw probleem. De gootsteen, riool, wc en afvoer ontstoppen is voor ons een routineopdracht. Vertrouw op de jarenlange ervaring van Doens & Zonen wanneer u een betrouwbare ontstoppingsdienst zoekt in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen!

Geurhinder opsporen en verhelpen

Er is niets zo onaangenaam als een rioollucht in huis. Geurhinder opsporen is gelukkig een kolfje naar de hand van Ontstoppingsdienst Doens & Zonen. De stank in huis opsporen en verhelpen is voor ons een klus dat we met plezier elke dag van de week voor u klaren. Zeg vaarwel tegen die onaangename geurhinder in huis!

Rioolinspectie is eenvoudig dankzij een rioolcamera

Dankzij camera inspectie van de riolering hoeft u niet bang te zijn voor grote werken bij rioolinspectie. De camera inspectie van het riool, de leidingen en afvoer zijn een fluitje van een cent. Aan de hand van een camera in combinatie met een zender, lokaliseren we makkelijk eventuele breuken of verzakkingen zonder de vloer open te breken. Camera inspectie van afvoerbuizen en dergelijke beperkt de kost voor u tot een minimum.

Kies voor een ervaren ontstoppingsdienst in Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een snelle en betrouwbare ontstoppingsdienst in Oost-Vlaanderen? Doens & Zonen is 24 uur op 24 beschikbaar voor alle werken in de regio’s Gent – Zelzate, Aalst – Ninove, Aalter – Eeklo, Lokeren – Dendermonde en Oudenaarde – Ronse.

U vindt uw favoriete ontstoppingsdienst eveneens in West-Vlaanderen

U kan de ervaren vakmensen van Ontstoppingsdienst Doens & Zonen elke dag van de week vinden in West-Vlaanderen. U kan onze ervaren vakmensen treffen in de regio’s Brugge – Kust, Ieper – Poperinge, Kortrijk – Waregem, Roeselare – Tielt, Veurne – Oostende.